...

Bye the Isle of Man! Hi Cayman Islands! :)

pondělí 29. listopadu 2010

První návštěva a kalamitní stavy

Za posledních pár dní jsme se tu rozhodně nenudili! Moje koupelna je stále nepoužitelná - to myslím hovoří za vše..aspoň už teda nemáme třímetrovou díru v papírovým stropě..je zadělaná papírem :D
Měla jsem tu první návštěvu a bylo to fajn, těším se na všechny další..;) V pátek jsme byli v nákupním centru( :D) které by možná i Sherlock Holmes marně hledal..V sobotu ve Wildlife parku na klokanech, lamě a dalších zvířátkách..pak v Peelu na hradě a v Douglasu na nákupech, večeři a s partou na mejdle u Rumunů! ;)
V neděli nám tu začalo sněžit..byly jsme opět v Douglasu, dál by jsme zřejmě dojeli, ale nebylo nám to doporučeno.
Sněhu se tu jaksi "bojí"...V neděli napadlo a Amanda, která se toho naopak nebojí to naprala s autem (velkým Meďourem) do obrubníku a prasklo kolo!Byla z toho chudák trochu mimo, děti, které vezla byly naprosto v poho, nikterak nepoznamenané..:) My jsme jeli naprosto v pořádku, opetrně, nejhorší byl úsek u nás v bloku v "Kvikálkově", kde to trochu klouzalo, jinak cesta naprosto bez problémů..
V pondělí všechno zavřené! Kalamita! 5-10 centimetrů sněhu! Hrůza a děs! :D Děti nešli kvůli 10 cenťákům do školy, neb byla zavřená, Amanda nejela do práce..my jeli na letiště, ale to také vystrašené ze sněhu zpozdilo všechny lety o půlden..
No zase se potvrzuje to, co se o tomhle ostrově říká..: "Na Manu je všechno poprvé!" :)

4 komentáře:

  1. Ahoj Hani,
    my máme také problémy s koupelnou,sousedům hnije strop,a tak si byli stěžovat,já jsem zjistila ,že za závěsem pod linem je mokrý betoh a Luda se zatím snaží zjistit kudy to teče,asi pod sprcháčem,ale je problém objevit z čeho.
    V sobotu nám taky napadlo trochu sněhu,dneska víc a má ještě tento týden padat.V noci na středu má být až mínus 12 stupnů.Důležité Je jestli máš na autě zimní pneumatiky,jinak klouzačka je pro auto hodně nebezpečná.
    Tak se opatruj .

    OdpovědětVymazat
  2. A nam tu zase prsi... Zacinam byt ze vseho nejak zpruzela...

    OdpovědětVymazat
  3. No jeeejej, tak to je teda blbe..:-/ No tak delal to Milan, tak se obratit na nej, jestli to jde..at se na to podiva!
    Tady snehu neni nejak moc, jen trochu, na silnici jen obcas trochu brecky..ovsem zradne je, ze cela cesta dobra a pak jeden usek na kterem je led..a tam je pak vzdy bouracka, jako dneska..zimni pneu mam.

    No Mony, to je teda k vzteku, ma bejt leto, vid?no jak "ze vseho?"

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,Ludvík už to zjistil,asi jak čistil sifon,tak se to spojení ovolnilo a při sprchování to teklo pod sprchu,ale navenek nebylo nic vidět,až když přišla sousedka ,že jim to teče ,tak jsem zjistila ,že pod linem je úplně mokrý beton.
    Tady je dnes sněhová kalamita a v poledne ukazoval teploměr mínus 9 stupňů. Co nového u tebe?

    OdpovědětVymazat