...

Bye the Isle of Man! Hi Cayman Islands! :)

čtvrtek 28. října 2010

Hard day

Dneska jsem měla první velmi náročný den..Celý den s děckama doma a zlobili..:( (A zejtra mě to čeká taky, vůbec se netěším, už aby šli do školy!)

Po nocích tu strašně fučí, takže včera odlítla trampolína :D škoda, že jsem to neviděla, byla by aspoň ňáká legrace..;)

Už se těším, až budu mít nějakej volnej den..;)

5 komentářů:

  1. Ahoj,pokud děti hodně zlobí ,potřebují hodně pohybu nebo naopak hodně klidu. V prvním případě vymysli různá cvičení a hry,v druhém případě vymysli,jak je úklidnit-např. pohádky ,divadlo-sami vyrobí loutky atd.
    To se to radí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brzdy jdou u každého auta trochu jinak. Až pojedeš sama a nic zrovna nepojede (hlavně ne za Tebou, ale radši ani proti Tobě), tak vyzkoušej při nižší rychlosti (za sucha tak do 40 mph, jinak ještě míň) intenzivní brzdění - tlač na brzdu víc a víc až ucítíš ABS (brzdový pedál začne vibrovat proti noze). Auto by přitom nemělo mít snahu vybočit do strany. Když by se Ti něco nezdálo (nebrzdí to až k ABS nebo táhne do strany nebo jde do smyku), tak to řekni Simonovi. Až bude kluzko, tak je dobré si sem tam zkusit, kde máš mez adheze - jak Ti drží auto na silnici, čili při jakém tlaku na brzdu ucítíš ABS. Na klouzačce to bude brzo. Tomu pak musíš přizpůsobit rychlost, odstup atd. Papa táta

    OdpovědětVymazat
  3. hmm s těmahle dětma tohle moc nefunguje..oni nechteji delat nic co se jim rekne, protoze na to nejsou zvykle..:/ takze je to tezka prace..
    JJ s autem to pak vyzkousim..od pristiho tydne budu vozit decka do skoly tak na zpatecni ceste to budu moct vyzkouset..diky za rady ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Hani,minulý týden jsem mluvila s jedním dávným známým,ten má dva syny a jeden učí v německé takz. Freischule -což znamená jako volná škola,někde blízko hranic a prý říká ,že to je hrůza,že ty děti mohou dělat co se jim zlíbí,ale jinde v Německu to prý není.
    Jak si je rodiče vychovají ,takové je budou mít a hlavní je výchova těhle malých děti a jak já říkám křivě zasazený strom už těžko narovnáš.
    Ale hlavně jde o to,že za ně neseš odpovědnost,takže musíš vymyslet nějaký způsob ,aby tě aspon trochu poslechli.Např.až pojedete autem a budou hodně zlobit,zastav a řekni jim ,že holčičce ,vymysli si jméno se stalo ,že taky zlobila v autě a ted už nemá ani au pair ani maminku a ani tatínka.Jiné příběhy zkus vymyslet s dobrým koncem.Pá a drž se !

    OdpovědětVymazat
  5. no problem tehle deti je ze kdyz se po nich neco chce a oni nechtej, bud zacnou brecet nebo vriskat ( a vriskat jako poraadne, tohle jsem jeste nevidela! a neslysela!!)
    Zrejme to pouzivaji jako prostredek na rodice, kteri potom neco slevi nebo povoli..No a tim vriskanim a placem je tezke porizeni..jinak nejsou nejak spatne, maji dane urcite povinnosti nebo pravidla, no ale jejich dodrzovani nebo tak neni moc striktne dodrzovano..jedine co na deti zatim docela plati je ze jim reknu ze to reknu rodicum..

    OdpovědětVymazat