...

Bye the Isle of Man! Hi Cayman Islands! :)

neděle 31. října 2010

Halloween

Tak dnes máme Halloween! Chodí nám tu dětičky v kostýmech, zvoní na zvonek a my jim dáváme sladkosti ;)) Docela pěknej svátek, mě se líbí, zavedla bych ho i u nás :) Proč se trochu nebát, že? :D

2 komentáře:

  1. ahoj,jak vypadájí odvozy dětí do školy ? Je to náročné ? Zkus se později domluvit s učitelkou dětí,jestli by si se mohla podívat na jejich výuku,uvidíš jejich systém školství a jak zvládá neposlouchání dětí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj zatim jsem jezdila s rodici a dneska jsem jela poprve sama tam i zpet..deti jsou zatim v aute hodne takze to jde..akorat rano je tezka vyprava, aby se stihlo vcas..noa vecer kdyz je tma tak to je jeste takove blbe, protoze tu cestu stale jeste moc neznam, takze dneska jsem jela poprve vyzvednout deti a odvest je sama a v Ramsey jsem se trochu ztratila, sice mam navigaci, ale tam me nedovede uplne presne..a cestu si jeste nepamatuju protoze jsem tam jela jen jednou..jj, dneska jsem se seznamila s Joshovou ucitelkou, prej maji i zajem o nejake doprovody na vylety a tak ale to se teprv uvidi, zatim jeste neumim tak dobre anglicky..

    OdpovědětVymazat